advertisement@gooya.com |
|
در آستانه ی بیست و ششمین سالگرد انقلاب مردم این کهنه دیار آنچه همچنان باقی است، عدم تحقق آرزوهای مانده در سینه ی ملتی است که هر روز خود را در آماج تهدیدها و یورش های متجاوزانی می بیند که با مستمسک قرار دادن بهانه های چون حقوق بشر و غیره، خواب را بر دیدگانش آشفته می سازند.
از دهه هشتاد میلادی که امریکائیان برای تسلط بر جهان امروز، طرح نظم نوین جهانی را پایه ریزی کردند، چه خواب های که برای تحقق این طرح ندیدند، از حمله به سرزمین بی خیر برکتی چون افغانستان و بعد عراق، و سرنگونی صدام حسین گرفته تا به امروز که فکر حمله به ایران را در سر می پرورانند، همه از سر تحقق این خواب آشفته است، اگر چه عملکردهای سردمداران حکومت امروز این کهنه دیار خود باعث پدید آمدن چنین افکار شومی در مخیله ی ابرقدرتی چون امریکا شده است.
موضوع حمله ی امریکا به ایران که سر تیتر خبرگزاری های جهان و ایضا از دل نگرانی های مردم این آب و خاک شده است و در بین بعضی از اقشار جامعه ایرانیان از بعد ناسیونالیستی، باعث ایجاد دغدغه خاطر گردیده، جز تسلسل تاریخی هجوم اشغالگران به این آب و خاک، بیش نیست که از دیرباز مسبوق به سابقه بوده است آنچنان که برای جدایی بحرین از مام وطن به چنین بهانه های متوسل شده اند با این تفاوت که تصمیم گیران امروز این آب و خاک خود آب بر آسیاب متجاوزگران اشغالگر می ریزند.
شاید بسیاری از جوانان نسل امروز این آب و خاک ندانند که بحرین این پاره شده از خاک ایران چگونه از مام وطن جدا گشت اما آنان که موی در آسیاب عمر سپید کرده اند بخوبی بیاد دارند که ابتدا، پیر استعمارگر انگلیس با این بهانه که در استان چهاردهم این آب و خاک یعنی بحرین، با رواج برده فروشی، حقوق بشر رعایت نمی گردد، پای در خانه نهاد و آن گاه که قصد رفتن کرد، با برگزاری یک همه پرسی ساختگی بحرین را از پاره ی مام وطن جدا ساخت، آنچنان که امروز با نزدیک شدن تخلیه ی اشغالگران از عراق، زمزمه ی جدایی کردستان عراق بگوش می رسد. و این پاسخی است برای آن هائی که دل به حمله ی بیگانگان به مام وطن دارند و گمان می برند که با چنین هجومی به استقلال در خواب آمده خواهند رسید. اگر چه امروز نمی توان تنها انگیزه ی این عمل خصمانه ی ابرقدرتی چون امریکا را در حهت تصمیم گیری و یا مداخله در اداره ی یک کشور دانست، بلکه باید عدم رعایت موازین حقوق بین الملل مورد اتفاق جهانیان را از سوی سردمداران امروز این آب و خاک هم بر ایجاد چنین انگیزه ی موثر دانست که با نادیده گرفتن راه تعامل با دنیای امروز، به راه دیگر می روند. و این حقیقتی است که چشم پوشی از آن حتی برای ملت وطن پرستی چون ایرانیان دشوار است هر چند از سوی دولتمردانی چون رئیس جمهور خاتمی، که با موضع گیری های احساسی در این رابطه، و با برانگیختن عرق ملی ایرانیان قصد کتمان این واقیت راداشته باشند.
بیژن صف سری
http://www.bijan-safsari.com